weddingplanner

Fotocredit: Maryla Fossen

Weddingplanner

Een weddingplanner is gelukkig ook in Nederland steeds vaker te zien. Om jullie te helpen met alle voorbereidingen voor een prachtige bruiloft. Zodat al jullie wensen moeiteloos tot uitvoer worden gebracht.

Jullie huwelijksdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Een dag waarop de liefde tussen jullie centraal staat, al vierend met jullie naasten die jullie zo lief zijn. Ik help jullie, als weddingplanner graag om jullie dromen waar te maken.

Zo’n mooie bruiloft organiseren, waarbij alles klopt en soepel verloopt organiseer je niet zomaar. Er is veel tijd voor nodig: er moet veel uitgezocht worden, gesprekken gevoerd worden en details op elkaar afgestemd worden. En dat allemaal naast je werk, gezinsleven en sociale leven.

Ik wil graag een offerte

Hoe werkt een weddingplanner?

Ik kom bij jullie thuis langs om kennis met jullie, als aanstaand bruidspaar, te mogen maken. Ik ben erg benieuwd naar jullie plannen, ideeën en dromen. Iedere bruiloft is uniek en op maat gemaakt. Door het persoonlijke contact en het inventariseren van jullie wensen en dromen kan ik, als weddingplanner van My Weddings, jullie unieke bruiloft organiseren. Laten we er samen een geweldige dag van maken!

 

“Mariska heeft een goed inlevingsvermogen en voelde goed aan wat wij wilden.” Paul en Bianca Bransen

Hulp bij het organiseren van een bruiloft

In de tijd voor de bruiloft zullen wij, jullie als aanstaand bruidspaar en ik, als team de voorbereidingen treffen. De leukste voorbereidingen kunnen jullie zelf doen, zoals bijvoorbeeld het uitzoeken van de trouwkleding, het proeven van de taart en het laten maken van mooie trouwringen. Ik ga mij in deze tijd voornamelijk bezig houden met de onderhandelingen, vergelijkingen, bijhouden van de gastenlijst, het maken van leveranciersafspraken en het maken van het draaiboek.

Weddingplanner in Noord-Holland

Doordat ik vele mooie bruiloften heb mogen organiseren en vele contacten heb in de trouwwereld weet ik goed welke leveranciers een bijdrage kunnen leveren aan jullie droombruiloft. Ik ben met My Weddings een neutrale partij en werk uitsluitend met leveranciers waarvan ik weet dat zij zeer betrouwbaar zijn en aan jullie wensen zullen voldoen of deze zelfs weten te overtreffen. Door het goede contact met de trouwbedrijven kan ik ook vaak nog een leuke korting voor jullie regelen (dat komt weer mooi uit voor bijvoorbeeld die huwelijksreis!)

 

“Met de hulp van Mariska hebben wij op 15 oktober 2016 een mooie trouwdag gehad. Mariska heeft in het voortraject, tijdens en na het huwelijk ons ontzettend goed ondersteund.” Michiel en Sandrina

Budget voor de bruiloft

Naast de bruiloftsorganisatie zal ik, als weddingplanner, ook rekening houden met het budget. Vooraf bespreken wij samen of het budget realistisch is voor jullie wensen. Ik heb vele mogelijkheden om leveranciers passend bij het budget te vinden en toch jullie mooiste wensen uit te kunnen laten komen.

De laatste voorbereidingen voor jullie droombruiloft

Na alle voorbereidingen bespreek ik samen met jullie, als aanstaand bruidspaar, het draaiboek voor de bruiloft. Als in een film wordt tot in detail de hele dag doorgenomen. Zo weten jullie precies wat er wanneer zal gebeuren, dat geeft een hoop rust in de laatste weken voor deze belangrijke dag.

 

“We hebben echt een geweldige huwelijksdag gehad mede dankzij de goede hulp van Mariska. Ze voelde ons goed aan en met haar kennis en ervaring liep het op rolletjes. Heerlijk hoe zij met ons mee dacht en ons heeft geholpen op deze onvergetelijke dag. Zeker toen Mariska zelfs mijn man nog op het laatste moment wist te helpen met het vinden van zijn trouwpak!” Bart en Anita

Weddingplanner tijdens de huwelijksdag

Tijdens de bruiloft is een weddingplanner/ben ik de hele dag aanwezig als professioneel ceremoniemeester. Ik draag dan zorg voor het gehele verloop van de dag. Zowel het begeleiden van jullie, als bruidspaar, als het ontvangen van de gasten, contact met de leveranciers, voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden als werkzaamheden die op iedere bruiloft verschillend zijn zullen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan die mooie paraplu die ineens aankomt als er onverhoopt regen uit de lucht komt, de kinderen die samen in een kinderhoekje zitten die er eerst echt nog niet was. Eventuele problemen zijn al opgelost tegen de tijd dat jullie daar ook maar iets van hebben kunnen merken. Laat jullie vooral verrassen en geniet zeer ontspannen van een van de mooiste dagen van jullie leven.

Kosten weddingplanner

De kosten van het inhuren van mij, als weddingplanner van My Weddings, worden bepaald aan de hand van jullie wensen en budget. Vraag hier meer informatie aan en hoor snel of jullie gewenste trouwdatum nog beschikbaar is.

Weddingplanner inhuren

Heb ik je kunnen overtuigen van de toegevoegde waarde van een weddingplanner en willen jullie mij als jullie weddingplanner inhuren? Stuur me dan even een mail of bel me op 06-34 925 156. Dan spreken we een keer samen af om jullie ideeën en wensen voor jullie huwelijksdag door te nemen en persoonlijk kennis te maken.

Diensten weddingplanner

Kort samengevat kan ik het volgende als weddingplanner voor jullie doen:

  • Advies op het gebied van locaties
  • Advies op het gebied van leveranciers
  • Vaststellen en bewaken van het budget
  • Leuke kortingen via mijn contacten
  • Goede prijsafspraken met de leveranciers
  • Unieke extra’s
  • Het maken van een draaiboek
  • Contacten met leveranciers
  • Aanwezig zijn tijdens jullie grote dag als ceremoniemeester

 

Ja, ik ontvang graag een offerte

 

Willen jullie liever alle voorbereidingen zelf doen maar jullie gasten ook optimaal laten genieten van de bruiloft? Dan is mijn dienst als ceremoniemeester wellicht voor jullie geschikt.