flyer-fz2

Fotocredits: Linda-Jane fotografie

Oude fabriek omgetoverd tot industiële locatie voor fotoshoots en trouwerijen

 

Fabriek Zuidermeer is omstreeks 1940 gebouwd met de naam “de Ster” en heeft jaren lang dienst gedaan als melk- en kaasfabriek. Ook vestigden zich er onder andere een klokkenmakerij en houtgroothandel in de Fabriek. De locatie heeft voor veel werkverschaffing gezorgd in de regio en werd lokaal bekend als “De Fabriek” en “de oude melkfabriek”.

 

Sinds begin 2017 wonen de nieuwe eigenaren, Thomas en Eva de Roodt samen met hun 3 kinderen in het huis naast de fabriek en zullen zij in het voorste gedeelte van de fabriek hun droomhuis gaan realiseren.

 

Het Ketelhuis van Fabriek Zuidermeer is zeer fotogeniek en heeft het industriële karakter waar men naar op zoek is. Vele bekende interieurmerken, fotografen, bedrijven en particulieren weten deze locatie inmiddels te vinden.

 

Voor bruidsparen heeft de Fabriek ook vele mogelijkheden. Fabriek Zuidermeer is de ideale locatie voor het maken van trouwfoto’s. Binnen in de fabriek in de industriële setting of buiten in de natuurlijke boomgaard met oude kas worden de prachtigste foto’s gemaakt.

 

Vanaf 2019 is het ook mogelijk om de officiële huwelijksceremonie plaats te laten nemen bij Fabriek Zuidermeer. Maar ook de borrel, een stijlvolle lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Door de samenwerking van Eva van Fabriek Zuidermeer, styliste Tamarah van The Bridal Blush en weddingplanner Mariska van My Weddings is het mogelijk om je droomhuwelijk te organiseren bij Fabriek Zuidermeer.

 

Benieuwd naar deze locatie en alle mogelijkheden? Op zondag 6 januari vindt er een Wedding Event plaats bij Fabriek Zuidermeer en kan je de locatie gratis komen bekijken. Er zijn diverse leveranciers aanwezig om je te inspireren en informeren over de trouwmogelijkheden en je krijgt een leuke goodiebag bij binnenkomst. Het evenement is te bezoeken van 11.00 tot 16.00 en bevindt zich bij Fabriek Zuidermeer, Baarsdorpermer 9 in Zuidermeer.

 

 

 

 

Voor inspiratie voor jullie bruiloft kan je op zoek gaan naar leuke trouwbeurzen. Bij een trouwbeurs zijn er diverse bedrijven aanwezig die graag uitleg geven over de mogelijkheden en kunnen jullie meteen kijken of er een klik is met de leverancier.

Goed nieuws! Regelmatig organiseer ik, vanuit My Weddings, trouwbeurzen in Noord-Holland. De trouwbeurzen/wedding events zijn altijd op mooie trouwlocaties in Noord-Holland.

De trouwbeurzen die in 2018 en 2019 door My Weddings worden georganiseerd zijn op de volgende data:

  • Zondag 7 oktober 2018, Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster
  • Zondag 28 oktober 2018, Robacher’s Watermolen, Hauwert
  • Zondag 11 november 2018, Hotel Merlet, Schoorl
  • Zondag 6 januari 2019, Fabriek Zuidermeer
  • Zaterdag 2 februari 2019, Rijk van de Keizer, Amsterdam
  • Zondag 24 februari 2019, Fort Resort Beemster, Zuidoostbeemster
  • Zondag 17 maart 2019, Hoeve Landzicht, Nieuwer ter Aa

Tijdens de trouwbeurzen die door mij georganiseerd zijn zullen jullie geen overdaad aan leveranciers krijgen. Doordat ik werk met een maximum van 2 bedrijven per categorie is het altijd een hele prettige beurs om te bezoeken met veel variatie. De bedrijven die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de beurzen zijn professionele bedrijven waar ik graag mee samen werk.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende trouwbeurzen kan je het beste de Facebook pagina volgen van Wedding Events Noord Holland. Daar worden alle trouwbeurzen genoemd en kan je aangeven bij welke beurs je graag komt kijken. Er is altijd een leuke verrassing bij iedere beurs! De Facebook pagina: https://www.facebook.com/weddingeventsnoordholland

INTERESSE ALS TROUWBEDRIJF IN DEELNAME AAN DE LEUKSTE TROUWBEURZEN VAN NOORD-HOLLAND? NEEM DAN EVEN CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.