De referenties die ik met My Weddings tot op heden heb mogen ontvangen ben ik enorm trots op. Mijn bruidsparen waarderen mij gemiddeld met een 9,8. Geweldig! Alle ervaringen van bruidsparen worden bijgehouden op theperfectwedding.nl. Bekijk alle vermeldingen via mijn persoonlijke pagina daar.

My Weddings

Maaike & Pascal, bruiloft 20-06-2018

Wat een fijne samenwerking met Mariska gehad! Alles tot in de puntjes verzorgd. Goede tips en adviezen gekregen en op de dag zelf heeft ze alles super geregeld! Mariska straalt rust en zelfvertrouwen uit en dat is fijn tijdens zo’n spannende dag. Ook aan de kinderen werd gedacht d.m.v. een knutseltafel. Kortom jong en oud heeft genoten en een prachtige dag gehad, Mariska bedankt je bent een topper!

 

Linda-Jane & Marco, bruiloft 18-05-2018

Mariska was op onze bruiloft op 18-05-2018 onze ceremoniemeester! Van te voren dacht ze al heel goed met ons mee en hielp ze om precies de leukste leveranciers te kiezen die bij ons paste. Ook maakte ze een uitgebreid draaiboek waardoor iedereen precies wist waar hij wanneer moest zijn. Op de dag zelf zorgde Mariska ervoor dat wij volop konden genieten en alles wat we van te voren bedacht hadden precies zo werd als we van hadden gedroomd. We zijn haar erg dankbaar voor de mooie bijdrage aan onze droomdag.

 

Dayanara & Niels, bruiloft 10-03-2018

Mariska is een hele fijne professional. Ze straalt rust uit en zorgt dat zaken geregeld zijn. Ze heeft op onze speciale dag op verschillende momenten Hét verschil gemaakt.. en dat is nou precies wat je nodig hebt van je ceremoniemeester. We zijn heel blij met haar!

 

Welmoed & Barry, bruiloft 19-05-2017

My Weddings, ik kan niets anders zeggen dat dit de beste keuze is geweest om Mariska als ceremoniemeester te vragen. Alles wat zij doet, doet ze met passie en een enorme rust. Dat zorgt ervoor dat je de dag zo ontspannen mee maakt en ons is niets ontgaan van de dag. Je hoort bijna iedereen zeggen dat de bruiloft zo aan je voorbij gaat, maar dankzij Mariska van My Weddings is dat niet gebeurd. Ook de visagiste en haarstylist was onder de indruk van haar kunnen en energie.
Mariska bedankt!!

 

Michiel & Sandrina, bruiloft 15-10-2016

Met de hulp van Mariska van My Weddings uit Venhuizen hebben we 15 oktober 2016 een mooie trouwdag gehad. Mariska heeft in het voortraject, tijdens en na het huwelijk ons ontzettend goed ondersteund.
De perfecte samenwerking begon al in het voortraject. Mariska heeft ons daarin geweldig ondersteund in het samenstellen van de perfecte dag. Ze gaf ons tips voor een videograaf, tips voor de aankleding van de locatie, wat een goede dag indeling is, wat we voor onze kinderen en jongere gasten konden doen, welke muziek we wanneer wilden horen, ze dacht werkelijk aan alles. Helemaal perfect was het dat ze een week voor onze trouwdag samen met ons de planning van minuut tot minuut heeft doorgenomen en uitgewerkt. Zo heeft ze ervoor gezorgd dat we echt relaxed aan onze mooie dag konden beginnen.
Op de dag zelf dacht ze ook werkelijk aan alles, we hebben geen moment ons zorgen hoeven te maken of iets wel goed zou gaan. Sterker nog, continue was ze de zorg een stapje voor, waardoor de hele dag een rustige, prettige en supermooie ervaring is geworden! Continue dacht ze aan de kleine en grote dingen die de dag soepel lieten verlopen. Mariska zorgde dat de juiste muziek op de juiste momenten gedraaid werd. Zo nu en dan controleerde ze extra of de kinderen zich wel vermaakten, het begeleiden van de gasten, helpen van de fotograaf voor de familiefoto’s, helpen van de videograaf, Dirk Zeelenberg die onze trouwambtenaar was goed opgevangen, het neerzetten van de cadeau tafel en bedankjes en zelf nog een heleboel foto’s van de feestavond gemaakt, overal heeft ze aan gedacht. Zonder dat we echt door hadden dat ze aanwezig was. We vergeten vast een heleboel dingen op te noemen, juist omdat ze alles zo perfect heeft geregeld.
En daar bleef het niet bij, ook na de dag hebben we ontzettend goed contact gehad. Ze wilde niet alleen dat we een mooie dag hebben gehad, maar er ook echt voor zorgen dat onze herinnering aan deze mooie dag een hele goede is! Dat is zeker zo, helemaal door de goede zorg en ondersteuning van Mariska!
Dankjewel Mariska voor de goede zorgen en fantastische samenwerking,
Michiel & Sandrina

 

Bart en Anita, bruiloft 20-08-2015

We hebben echt een geweldige huwelijksdag gehad mede dankzij de goede hulp van Mariska. Ze voelde ons goed aan en met haar kennis en ervaring verliep het op rolletjes. Heerlijk hoe zij met ons mee dacht en ons heeft geholpen op deze onvergetelijke dag. Zeker toen Mariska zelfs mijn man nog op het laatste moment wist te helpen met je vinden van zijn trouwpak! Heb Mariska al aan veel mensen aangeraden met trouwplannen.

 

Paul en Bianca Bransen
Mariska heeft een goed inlevingsvermogen en voelt goed aan wat wij wilden.
Ook om een beslissing te nemen om ipv buiten een toost te doen dat naar binnen te verhuizen ivm het weer heeft zij in onze ogen goed genomen.
Bedankt voor het helpen organiseren en het zijn van onze ceremoniemeester