yvf-hiphappenings004_afbOver My Weddings

De bruiloft is een spannende dag en levert daarom al genoeg zenuwen en stress op voor jullie, als bruidspaar. Het zou zonde zijn als jullie door deze zenuwen niet optimaal kunnen gaan genieten van de dag die helemaal om jullie draait. Onmisbaar tijdens de bruiloft is een ceremoniemeester die het hoofd koel kan houden, geduldig is en alles op rolletjes kan laten open. Dit is ook hoe de mensen om mij heen, en mijn bruidsparen, mij zullen omschrijven. Mede door wie ik ben en hoe mijn persoonlijkheid is kunnen jullie genieten van een onbezorgde dag.

Wie ben ik?

Ik ben Mariska Kramer – de Bruin, inderdaad, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Vanaf jongs af aan al verzot op bruiloften en de liefde. Na 2 kinderen heb ik het besluit genomen eindelijk mijn droom om te gaan werken als weddingplanner te gaan verwezenlijken. Ik genoot van mijn opleiding als weddingplanner en was dan ook met vlag en wimpel geslaagd. Na het behalen van mijn diploma weddingplanning heb ik mijzelf in juli 2013 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik begonnen met het blij maken van diverse bruidsparen. Wat bruidsparen en de leveranciers zo prettig vinden aan het samenwerken met mij, als weddingplanner, is dat ik georganiseerd ben, veel geduld heb en altijd een stapje voor ben in de voorbereiding.

Mooie bruiloften

Inmiddels heb ik mooie bruiloften mogen organiseren. Van een grote bruiloft in een kerk tot aan een intieme bruiloft in de achtertuin. Ook het werken met thema’s is altijd een leuke uitdaging. Iedere bruiloft is uniek en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik geniet als alles tijdens de bruiloft tot in de puntjes georganiseerd is en goed verloopt. Bovendien vind ik het heel belangrijk dat het bruidspaar en de gasten zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van het huwelijk.

Mijn eigen bruiloft

Na 4 jaar huwelijken voor andere bruidsparen te mogen organiseren ben ik op 16 juni 2017 zelf getrouwd. Wat bijzonder om aan de “andere kant” te gaan staan. Zelf kon ik dan ook beleven hoe goed het voelt als overal over na is gedacht en alles tot in de puntjes is uitgewerkt. Hoe bijzonder het is om deze dag met familie, vrienden en kennissen te gaan vieren in zo’n mooie setting. Mijn missie is om mijn aanstaande bruidsparen net zoveel te kunnen laten genieten van hun bruiloft als dat ik heb mogen genieten van mijn bruiloft.

Bruidsbeurzen

U kunt mij regelmatig vinden op trouwbeurzen in de omgeving van West-Friesland en Hoorn.

De volgende trouwbeurzen staan in de agenda:

  •  Zondag 7 oktober 2018, Fort Resort Beemster. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zondag 28 oktober 2018, Robacher’s Watermolen. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zondag 11 november 2018, Hotel Merlet. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zondag 6 januari 2019, Fabriek Zuidermeer. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zaterdag 2 februari 2019, Rijk van de Keizer. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zondag 24 februari 2019, Fort Resort Beemster. Georganiseerd door My Weddings.
  • Zondag 17 maart 2019, Hoeve Landzicht. Georganiseerd door My Weddings.

Ik hoop jullie snel eens te ontmoeten!

Liefs,
Mariska

Diensten

Weddingplanner

Weddingplanner

Voor jullie geen zorgen, alleen maar plezier! Zowel tijdens de voorbereidingen als op de grote dag.

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

De beste hulp en begeleiding tijdens jullie huwelijksdag. Zodat iedereen onbezorgd kan genieten.