ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Een goede ceremoniemeester voor jullie bruiloft is onmisbaar. Het is de persoon waar je op moet kunnen vertrouwen die dag. Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken, jullie moeten genieten. Zorgeloos. Daar zorg ik voor.

Ik help jullie graag als professioneel ceremoniemeester om jullie bruiloft goed te laten verlopen. Jullie bruiloft zal volgens het, vooraf uitgebreid besproken, draaiboek verlopen en daarnaast let ik op de kleinste details om alles nog perfecter te maken.

Ja, ik ontvang graag een offerte

Ceremoniemeester inhuren

De taak van ceremoniemeester wordt (helaas nog) vaak gegeven aan een (naast) familielid en/of vrienden. Deze persoon is tijdens de bruiloft meer bezig met het verloop van de dag, weet soms niet meer hoe zij moeten handelen en kan niet optimaal als gast van deze mooie dag genieten. Door een ceremoniemeester in te huren zorg je er voor dat zowel jullie, als bruidspaar, als jullie gasten zorgeloos kunnen genieten van de bruiloft.

Draaiboek bruiloft

Nadat jullie de voorbereidingen zelf hebben getroffen maak ik samen met jullie een gedetailleerd draaiboek gemaakt zodat ik precies weet hoe jullie bruiloft zal gaan verlopen. Ook puntjes waar jullie misschien nog niet aan gedacht hadden bespreken wij zodat jullie hier niet tijdens de bruiloft nog achter komen.

 

“Op onze bruiloft dacht Mariska ook werkelijk aan alles, we hebben geen moment ons zorgen hoeven te maken of iets wel goed zou gaan. Sterker nog, continue was ze de zorg een stapje voor, waardoor de hele dag een rustige, prettige en supermooie ervaring is geworden! Continue dacht ze aan de kleine en grote dingen die de dag soepel lieten verlopen. Mariska zorgde dat de juiste muziek op de juiste momenten gedraaid werd. Zo nu en dan controleerde ze extra of de kinderen zich wel vermaakten, het begeleiden van de gasten, helpen van de fotograaf voor de familiefoto’s, helpen van de videograaf, Dirk Zeelenberg die onze trouwambtenaar was goed opgevangen, het neerzetten van de cadeau tafel en bedankjes en zelf nog een heleboel foto’s van de feestavond gemaakt, overal heeft ze aan gedacht. Zonder dat we echt door hadden dat ze aanwezig was. We vergeten vast een heleboel dingen op te noemen, juist omdat ze alles zo perfect heeft geregeld.” Michiel en Sandrina

Professioneel ceremoniemeester bruiloft

Tijdens jullie bruiloft ben ik de hele dag aanwezig om de dag goed te kunnen organiseren. Er zijn een aantal werkzaamheden die ik op elke bruiloft doe, zoals het ontvangen en begeleiden van jullie gasten, het contact met de leveranciers en in de gaten houden van de tijd. Al het andere werk is op iedere bruiloft verschillend. Zo neem ik af en toe een kijkje bij de kinderen, zorg ik er voor dat jullie cadeaus veilig staan, zorg ik er op de juiste momenten voor dat de muziek speelt en los ik eventuele problemen op. Ik zet mij volop in om jullie optimaal te kunnen laten genieten en ga pas naar huis als het feest goed op gang is.

Wat kost een professioneel ceremoniemeester?

Het inhuren van mij als professioneel ceremoniemeester kan al vanaf €649. Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid? Neem dan snel contact op. Ik maak graag een voorstel op maat, geheel vrijblijvend.

Ceremoniemeester Noord Holland

Ik ben gevestigd in Venhuizen, Noord Holland. Ik ken deze omgeving heel erg goed. Dus ben je op zoek naar een betrouwbare ceremoniemeester voor jullie bruiloft uit de omgeving van Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Heerhugowaard (of daarbuiten in Noord Holland) dan heb je aan mij een goede!

 

Ja, ik ontvang graag een offerte

 

Zijn jullie heel erg druk? Een baan, druk sociaal leven, kinderen? En hebben jullie eigenlijk helemaal geen tijd om zelf alle voorbereidingen te treffen? Schakel mij dan in als jullie weddingplanner! Ik neem jullie dan veel werk uit handen, de echt leuke dingen blijven voor jullie over. Lees hier meer over mijn diensten als weddingplanner.