Huwelijksaanzoek tips

lock-bridge-959844_1920Huwelijksaanzoek tips

 

JA! Trouwen is de volgende stap in jullie gelukkige relatie. Maar hoe vraag je haar (of hem!)? My Weddings geeft Huwelijksaanzoek TIPS.

My Weddings kan je ook helpen bij het organiseren van een origineel, romantisch aanzoek maar ik help je ook een handje met deze blog. Hierbij geef ik je graag wat tips voor het huwelijksaanzoek.

 

Bedenk hoe je partner het liefst ten huwelijk gevraagd zou willen worden.

Het aanzoek moet wel passen bij het innerlijk van je partner. Een introvert type zal echt niet blij zijn met een aanzoek in een groots (vreemd) gezelschap terwijl het voor een extravert type best wel wat showelementen mag bevatten!

 

Complot

Je hoeft het echt niet helemaal alleen te doen (ja, de vraag stellen wel!). Het aanzoek kan je nog leuker maken door er familie en vrienden/vriendinnen bij te betrekken. Zo kunnen zij je helpen met de voorbereidingen en bijvoorbeeld je partner meenemen naar je aanzoeksplek.

 

Plan je aanzoek.

Bedenk een goed moment voor je aanzoek, zorg ervoor dat zij/hij geen vermoeden zal hebben zodat de verrassing compleet is.  Mocht je voor je aanzoek gebruik maken van (diverse) bedrijven, bel ze dan ook van tevoren nog even na om er zeker van te zijn dat alles goed afgesproken is.

 

Het huwelijksaanzoek vastleggen.

Hoe gaaf is het om later het aanzoek en de reactie van je aanstaande terug te kunnen kijken? Het aanzoek kan je vast laten leggen op foto’s door een fotograaf, maar je kan het aanzoek (en de voorbereidingen) ook laten vastleggen door een videograaf (of beide!). Mocht dit niet in je budget passen kan je ook altijd iemand in het complot betrekken om het moment vast te leggen.

 

Inspiratie voor de origineelste huwelijksaanzoeken kan je hier vinden.

Nee, sorry in deze blog kan ik helaas niet jouw huwelijksaanzoek tot in de puntjes gaan plannen. Dit is zo persoonlijk dat alleen jij kan weten hoe je jouw aanstaande het beste ten huwelijk kan gaan vragen. My Weddings kan jou daar wel zeker bij helpen, stuur even een mail naar info@myweddings.nl voor meer informatie.

 

Op Youtube kan je wel een aantal voorbeelden vinden:

https://www.youtube.com/watch?v=a-UTc49PCys