De weddingplanner als bruid

Tadaaaaa! Mijn eerste blog!: de weddingplanner als bruid.

Daar is hij dan ein-de-lijk! Mijn eerste blog op mijn vernieuwde website. Met veel plezier lees ik regelmatig blogs uit de trouwwereld en ben dan ook al een tijdje van plan zelf ook blogs te gaan schrijven. In mijn blogs ga ik jullie regelmatig op de hoogte houden van tips en tricks voor een gave bruiloft maar ook geef ik jullie een kijkje in mijn weddingplanner-leven!

Aangezien ik vorige week de trouwfoto’s van mijn eigen bruiloft heb ontvangen vind ik het eigenlijk wel leuk om hier dan even mee te beginnen. De bruiloft van de weddingplanner.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als weddingplanner en heb ik vele bruidsparen mogen helpen om hun dromen waar te maken. Stiekem deed ik natuurlijk ook inspiratie op voor mijn eigen bruiloft. Daarom laat ik jullie hierbij dan ook stiekem even meekijken met mijn bruiloft.

Hehe… na ruim 10 jaar een aanzoek!
Al sinds mijn 14e had ik verkering met mijn grote liefde Koen. In die 10 jaar zijn er toch al meerdere, subtiele en minder subtiele, hints gegeven dat het echt wel eens tijd werd voor die ene ring. Inmiddels hadden wij al een gezin met 2 kinderen en de 3e op komst. Dat die 3e op komst was wisten toen eigenlijk nog niet veel mensen. Tijdens oud en nieuw lag ik, heel erg moe van de prille zwangerschap, de hele avond te slapen op de bank. Even voordat het vuurwerk los zou gaan barsten maakte Koen mij wakker om “af te gaan tellen”. Maar hij wilde wel dat wij dan even zouden staan. Nog een beetje slaapdronken ben ik maar gaan staan en mee gaan tellen. Toen ik na de 3… 2… 1… mijn geliefde gelukkig nieuwjaar wilde wensen zat hij ineens op 1 knie! Ik was toen in ieder geval meteen goed wakker en emotioneel (ja, nog veel erger als je zwanger bent) zei ik uiteraard meteen JA!

De voorbereidingen op mijn eigen huwelijk
Er waren natuurlijk een hoop punten die ik al direct wist. Mijn grootste uitdaging was dan ook om mijn verloofde over te halen en hem het gevoel te geven dat hij ook nog iets in te brengen had (ook al was het dan maar voor het idee :p). Net zoals bij de bruidsparen die ik begeleid met de voorbereidingen hebben wij eerst een bepaalde sfeer gekozen en gekeken welk thema daar het beste bij zou passen. Het gekozen thema was een “kleurrijk festival”. We wilden de dag zeer informeel en feestelijk laten zijn. Qua leveranciers heb ik gekozen voor leveranciers die het beste bij ons passen en uiteraard waarvan ik zeker weet dat zij goed werk leveren. Na een periode van voorbereiden was het dan eindelijk zover!

The BIG day!
Vrijdag 16 juni 2017 zou qua weer een hele slechte dag worden na heel veel zonnige dagen. Uiteindelijk hadden wij perfect weer! Dat was dan ook eigenlijk het enige puntje waar ik die ochtend nog een beetje nerveus voor was. Kunnen we de ceremonie wel buiten doen? Dat was toch eigenlijk wel mijn grote wens.
Tijdens de bruiloft viel alles zo mooi op zijn plaats. Ik was erg trots op mijn eigen werk en merkte dat het beeld wat ik had van onze bruiloft precies klopte en zelfs mijn eigen verwachtingen overtrof. De leveranciers hebben heel hard gewerkt en alles paste qua sfeer heel goed bij elkaar.
Ik vond het ook heel erg bijzonder om nu eens “aan de andere kant” te mogen staan. We hebben onwijs genoten!

de-weddingplanner-als-bruid-5

de-weddingplanner-als-bruid-4

de-weddingplanner-als-bruid-6

de-weddingplanner-als-bruid-2

de-weddingplanner-als-bruid-3

de-weddingplanner-als-bruid-7

 

Onze leveranciers
Fotograaf: Alvafotografie
Videograaf: Videograaf Nederland
Trouwjurk: Het Boudoir
Trouwpak: Schutz
Bloemen en styling: The Bridal Blush
Trouwvervoer en photobooth: VW Photobooth
Live muziek: Bart en Marianne
MUAH: Marall by Mar
DJ: Peal Sound Support
Taart: Micha en Diana’s
Locatie: ’t Twiskerslot