Voor inspiratie voor jullie bruiloft kan je op zoek gaan naar leuke trouwbeurzen. Bij een trouwbeurs zijn er diverse bedrijven aanwezig die graag uitleg geven over de mogelijkheden en kunnen jullie meteen kijken of er een klik is met de leverancier.

Goed nieuws! Regelmatig organiseer ik, vanuit My Weddings, trouwbeurzen in Noord-Holland. De trouwbeurzen/wedding events zijn altijd op mooie trouwlocaties in Noord-Holland.

De trouwbeurzen die in 2018 door My Weddings worden georganiseerd zijn op de volgende data:

  • Zondag 7 januari 2018 Wedding Event Stoer in de Beemster 11:00 tot 16:00
  • Zondag 18 februari 2018 Wedding Event Level Eleven in Amsterdam 11:00 tot 16:00
  • Zondag 11 maart 2018 Wedding Event Orangerie Elswout 11:00 tot 16:00

Tijdens de trouwbeurzen die door mij georganiseerd zijn zullen jullie geen overdaad aan bijvoorbeeld fotografen krijgen. Doordat ik werk met een maximum van 2 bedrijven per categorie is het altijd een hele prettige beurs om te bezoeken met veel variatie. De bedrijven die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de beurzen zijn professionele bedrijven waar ik graag mee samen werk.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende trouwbeurzen kan je het beste de Facebook pagina volgen van Wedding Events Noord Holland. Daar worden alle trouwbeurzen genoemd en kan je aangeven bij welke beurs je graag komt kijken. Er is altijd een leuke verrassing bij iedere beurs! De Facebook pagina: https://www.facebook.com/weddingeventsnoordholland

INTERESSE ALS TROUWBEDRIJF IN DEELNAME AAN DE LEUKSTE TROUWBEURZEN VAN NOORD-HOLLAND? NEEM DAN EVEN CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.